Светулковците


Здравейте хора, отдавна не ви бях писал! Как сте? Вчера се сетих за едно анимационно детско на име "Светулковците" И реших да го споделя с вас. Поста няма да е голям защото не можах да открия много по-темата, но пък за това ще ви споделя и други добри анимации, които гледах като малък. Също така искам да кажа, че освен обичайните си постове за неща ще правя и с мои случки!

Светулковците ( не можах да открия по-добре картинка)
Спомням си как като малак чаках събота и неделя по НОВА Тв да пуснат светулковците с нетърпение. Те са сладки, малки безстрашни създания с магическа светлина, завладяващи децата от пръв поглед. И не се страхуват от тъмнината и това им помага да я изследват и да преживеят невероятни приключения. Но за да могат да светят трябва да събират луни капки. Вече несе правят такива детски. Анимации, като Риби Тинейджъри или пък Елият Хлапето не струват. А сега както ви обещах други анимации, които обичах да гледам като малък:

Цар Лъв
Малкото Пони
Том & Джери
Уди Кълвача
Семейство Финстоун
Попай Моряка
Банани с Пижами
Грижовните Мечета
Франклин



Bobby Peterson

Penulis : Bobbyrangelov ~ Sebuah blog yang menyediakan berbagai macam informasi

Artikel Светулковците ini dipublish oleh Bobbyrangelov pada hari сряда, 11 април 2012 г.. Semoga artikel ini dapat bermanfaat.Terimakasih atas kunjungan Anda silahkan tinggalkan komentar.sudah ada 0 komentar: di postingan Светулковците
 

0 коментара:

Публикуване на коментар