Мария Силвестър

Здравейте хора, това е моя първи пост като не броим поста в който ви казах здравей! Всеки понеделник, а може и по-често ще пиша за най-различни теми като например за : спорт, известни личности, лични преживявания, интересни истории намерени в нета и др.

Днес, ще пиша не за който и да било ами за Мария Силвестър!
Мария Силвестър: Не искам силикон
Мария Силвестър
Не случайно реших първия ми пост да е за нея. Тя е най-забавния репортер който някога съм гледал! Много хора я знаят като модел, репортер, водещ или дори жената на оня от братя "Мангасарян " За мен тя е откачала с красиви очи. Гледаш ли някой от репортажите на Мария няма как да не се засмееш. Аз лично съм се смял със сълзи на нейни клипове. Дали ще е как говори за поезия на ромите или как гони хората от пейките в "Борисовата градина" как посреща извън земните с геврек или как вилнее в мола тя винаги е забавна!

За нея: Мария Силвестър участва  в комедийния сериал по bTV, bTV Comedy и FoxLife "Тя и Той". Там играе ролята на доста по млaдото гадже на бащата на Мартин. В момента е щастливо омъжена за Силвестър Силвестров, познат като Зюмбюл Мангасариян, с когото имат син Давид. Сега има рубрика в предаването "Неделя по 3" по Българската национална телевизия (БНТ)!

Ето и един от нейните клипове:



BobbyPeterson

Penulis : Bobbyrangelov ~ Sebuah blog yang menyediakan berbagai macam informasi

Artikel Мария Силвестър ini dipublish oleh Bobbyrangelov pada hari понеделник, 19 декември 2011 г.. Semoga artikel ini dapat bermanfaat.Terimakasih atas kunjungan Anda silahkan tinggalkan komentar.sudah ada 0 komentar: di postingan Мария Силвестър
 

0 коментара:

Публикуване на коментар