Приказните герои след щастливия край

 Здравейте хора. Как сте? Днес реших да ви пиша за приказните герои. Всички ги знаем. Чели сме, разказвали са ни за тях. Едва ли има човек който да не ги знае. Но това което не знаете е какво става с тях след щастливия край. Е, за ваше щастие аз знам и ще ви разкажа.

 Да започнем със Снежанка. Да знаете, че накрая чаровния принц я спасява с целувка и двама заживяват щастливо в двореца за винаги. Винаги е доста дълго време. Всъщност само за 3 години. След което Снежанка забременя и стана 120 кила. Вече не беше най-красивата в кралството. Сега е Пепеляшка. Снежанка естествено много и завижда в момента. Но какво да прави? Обича да похапва свинско и това е.

 След като стана най-красивата в кралството, Пепеляшка доста се наду. Сега е скарана с другите принцеси и доста често пише лоши статуси за тях в фейсбук. Те пък направиха анти-пепеляшка коалиция. И не я поканиха на новогодишния бал.

 Бабата на червената шапчица стана приемна майка на Хензел и Гретел. Защото те за пореден път бяха изоставени в гората. Червената шапчица не беше много доволна от това защото накрая наследството трябваше да го дели на три.

 След 4 години обаче разбра, че тя няма да види нищо от тъй очакваното наследство което се състоеше от: 200 000 жълтици, стара къща с изолация и алуминиева дограма, една вълча кожа и 40 декара нива. Затова избягала разочарована и се пропила. 

 Спящата красавица има цели 12 деца. И сега всеки ден се моли да господ за заспи отново вечен сън. Сега пак е бременна и очаква близнаци. Когато разбра това нейния съпруг принца избяга и никакъв го няма. Но Авророа (спящата красавица) се ожени повторно. И то не за кой, а за Рапунцел. Месец след като краля разреши гей браковете.

Рапунцел също беше нещастна и новата сватба я ощастливи. Първия и брак изкара само 2 месеца. Докато нейния принц не я изостави защото ревнуваше, че отделя повече време на косата си отколкото на него.

Това е за сега от приказния свят. Очаквайте нови разкрития за живота след щастливия край много скоро.

Bobby Peterson

Penulis : Bobbyrangelov ~ Sebuah blog yang menyediakan berbagai macam informasi

Artikel Приказните герои след щастливия край ini dipublish oleh Bobbyrangelov pada hari неделя, 18 ноември 2012 г.. Semoga artikel ini dapat bermanfaat.Terimakasih atas kunjungan Anda silahkan tinggalkan komentar.sudah ada 0 komentar: di postingan Приказните герои след щастливия край
 

0 коментара:

Публикуване на коментар