Семейство Симпсън

Хей, хей! Как сте хора? Обещах ви поста за по-рано, но малко се забавих. С няколко дни :Д ! Просто нали знаете празници ала бала подаръци тем подобни и забравих. Е сега съм тук за да се реванширам. И както името подсказва днес ще пиша за телевизионния анимационен сериал "TheSimpsons".


Да знам филмчето е страхотно. Пълно е с забавни случки, глупости и любов. "Любов" не знам защо го написах. Сигурно се обичат :Д ! Между другото "Селмейство Симпсънс" е най-дълго просъществувалият американски анимационен сериал носител на наградата Еми! Създателя на анимацията е Мат Грьонинг и продължава 24 сезона или над 500 епизода (за сега надявам се ето и Списък с епизоди). А сега за "актьорите":

Птрвостемени актьори:


Хоумър Симпсън -
Ами той е.. Най-дебелия и най-глупавия член на семейството. Работи в ядрена централа което е много забавно защото си няма на представа каква е неговата работа там. Хоумър обича да се забавлява. Най-често като ходи в бара на Мо и пиянства с Барни, Лени и Каръл. Също така обича да души Барт. Също така е и много мърз
елив. Може да прекара цял ден на дивана с бира и чипс!

File:Homer Simpson 2006.png

Марджъри (Мардж) Симпсън
- Тя е накратко казано "домакинята". Обича страшно много децата си и се притеснява, че те не
и обръщат достатъчно внимание. Грижи се изцяло сама за къщата. Обича да готви и то в повече защото Хоумър обича да яде! Странното при нея е, че тя няма приятели.

Бартоломей (Барт) Симпсън - Е лошото хлапе! Той мрази ученето. Предпочита да прекарва времето си с
правенето на бели на директора Сиймор Скинар. Кара скейтборд и има прашка точно като хулиган а! Най-добрея му приятел е Молхаус. Е стига за него!

File:Bart Simpson.svg

Лиса Симпсън -
Тя е най-умната от семейството. Обича да ходи на училище и да чете .. ами всичко. Както тя така и всяко дете от Спрингфилд обича да гледа "Ичи и Скрачи"!
Постоянно е търмозена от Молхаус който е лудо влюбен в нея. Много обича да свири на саксофон. Има и още, но не се сещам.

Маргарет (Маги) Симпсън -
Тя е мълчалива и то май само това е. Няма приятели кара се с всички бебета и май е полу извънземно не съм сигурен. Обича да гледа едно детско с зелени елфи. Е това е за нея.


Второ степени актьори:
Мо - Няма да пиша за всички защото са много. А сега за Мо. Н есъм сигурен как ми е фамилията нещо от сорта на Сизлаг беше. Той държи бар (таверна, кръчма) в която продава бира "Дъф". Той е отчаян от живота. Постояно се опитва да се самоубие. И ами това е :Д !
Нед Фландър
с - Той е набожен човек който загубва съпругата си. Опраделено той е онзи дразнещ съседкойто потояно то досажда и на който може да се подиграваш дори и пред него.
Апу
- Той е емиграт който отива в Америка зада стане продавач и да си намери прекрасно смейство. И да става продавач в собствен денонощен магазин и се жени за прекрасна индийка (какъвто е и той) Маджула. Но след прекрасен браг му се раждат осмознаци. Живота му става ад и започва да мечтае за друга да избяга от Америка.

Некън - Той е типичния побойник. Тероризира съучениците си и по точно зубарите (от които и Мулхаус приятел на барт). По едно време с Лиса бяха нещо като гаджета. Живее е само с майка си защото баща му бяга от тях като го лъже, че отива за пакет цигари.

Мисар Бърнс - Той е алчен богаташ мразен от всички в града. Шеф е на Хоумър и понякога го вкарва в приключения. Живее в огромно имение и всеки път когато му искат дарение искащите биват изгвърлени и подгонени от огромни хрътки.

Лени и Каръл - Тези двамата са винаги заедно. Те са колеги на Хоумър и постояно пият в таверната на Мо. Двамата са стари ергени и най-добри приятели. Любимото им занимание е да пият заедно бира Дъф.

А ето и кои още участват в анимациония филм: Моухаис, Дядо Ейб, Пати, Селма, Кръсти, Полицай Уигъм, Ралф, Ото, Скинар, Кравабел, Агнес, Пича с Комиксите, Преподобния Лансджой, Смитърс, Барни, Манджула, Диско Стю, Ичи и Скрачи, Уили, Боб, Дебелия Тони, Снейкс, Доктор Хибърт, Уиджи, Дъфмен и много много други.

"The Simpsons Movie" desktop wallpaper (800 x 600 pixels)

В заключение искам да кажа, че Семейство Симпсън е най-великия анимационен филм  на всички времена.
BobbyPeterson

Penulis : Bobbyrangelov ~ Sebuah blog yang menyediakan berbagai macam informasi

Artikel Семейство Симпсън ini dipublish oleh Bobbyrangelov pada hari неделя, 12 февруари 2012 г.. Semoga artikel ini dapat bermanfaat.Terimakasih atas kunjungan Anda silahkan tinggalkan komentar.sudah ada 0 komentar: di postingan Семейство Симпсън
 

0 коментара:

Публикуване на коментар